IsoDent Fluor+ hoitava suuvesi
Hoitava suuvesi antaa tehokasta suojaa hampaiden reikiintymistä vastaan, ehkäisee kariesta ja parantaa suun limakalvojen hyvinvointia.
IsoDent hammasproteesien puhdistusaine
Päivittäisessä käytössä olevien hammasproteesien kunto vaikuttaa olennaisesti käyttäjänsä hyvinvointiin. Siksi niiden puhtaudesta tulisi huolehtia päivittäin samalla tavalla kuin muustakin henkilökohtaisesta hygieniasta. Nestemäinen IsoDent hammasproteesien puhdistusaine on uudenlainen tapa puhdistaa proteesi tehokkaasti, helposti, taloudellisesti ja turvallisesti.
IsoDent hammasproteesien kiinnitysjauhe
Kun hammasproteesi pysyy tiiviisti paikallaan, olo on varmempi, suu tuntuu terveeltä, raikkaalta ja mukavalta!
IsoDent hoitava hammasproteesien kiinnitysvoide
Testattu koostumus pitää proteesit paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Hammasproteesien kiinnitysvoide edistää myös suun limakalvojen hyvinvointia.
IsoDent Niitty Hyvän olon suuvesi
Uutuus! Kokonaan uudenlainen suuvesi perustuu vanhaan, varjeltuun Idän reseptiin, johon olemme lisänneet modernin länsimaisen hammaslääketieteen uusia tehoaineita.
IsoDent puhdistusharja hammasproteeseille
Proteesiharjamme on uudistunut - ja on nyt entistä parempi!
IsoDent Ortho irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaine
IsoDent Ortho irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaine. Irrotettaville oikomiskojeille ja purentakiskoille suunniteltu tehokas ja vaivaton puhdistusaine, joka jättää jälkeensä raikkaan mintun maun. Vaikka IsoDent Ortho on armoton pinttymille, sienikasvustoille ja bakteereille, on se hellävarainen itse oikomiskojeelle. Siksi sitä voi käyttää vaikka päivittäin.
IsoDent Paro
Mullistava suuvesi ientulehdusta vastaan! Ainutlaatuinen IsoDent Paro-tuotesarja tarjoaa tehokasta kudosmodulaatiohoitoa parodontiittia sekä peri-implantiittia vastaan.
IsoDent Super Junior suuvesi
Purukumin makuinen suuvesi perheen nuorimmille.
IsoDent suojaava suuvesi
Suojaava suuvesi pienentää pisaratartuntariskiä lähikontakteissa sekä valkaisee hampaita!
IsoDent suukojeiden ja hammasproteesien puhdistus- ja säilytysrasia
Kätevä ja helppokäyttöinen puhdistuskylpyrasia irrotettaville suukojeille ja hammasproteeseille.
IsoDent vastaanoton suuvesi
Suuvesi, joka pienentää oleellisesti syljen mikrobipitoisuutta (myös mahdollisen nCoV-viruksen määrää, joka aiheuttaa COVID-19-tautia), ehkäisten siten tehokkaasti muiden altistumista aerosolien kautta virukselle.